Profiteer van onze Paastoppers!

€ 12,00

Zes flessen 10% korting

STUDIER CABERNET SAUVIGNON & MERLOT

Karaktervol & veelzijdig

Karaktervolle en veelzijdige cuvée rode wijn met een aangename geroosterde en houtaroma. Echt een wijn voor bijzondere gelegenheden! Aroma’s van rode aalbessen en bosbessen vermengen zich met tonen van koffie, mokka en bittere amandelen. Een volle, stevige wijn met struktuur. Heerlijk bij lamsvlees en kaas!

€ 8,50

Zes flessen = 10% korting

STUDIER RIESLING

Complexe, fruitige smaak

De Riesling van Studier is een bijzonder complexe en veelzijdige witte wijn met een veelzijdige fruitige smaak. In het bouquet vinden we aroma’s van groene appel, peer en citrusvruchten. Ondanks de levendige zuren is deze wijn bijzonder licht en met aangename zoete tonen. Doet ’t goed bij schaaldieren, fruit en asperges.

€ 9,00

Zes flessen 10% korting

STUDIER SOMMERSEMESTER

Indrukwekkend aroma

Een indrukwekkend aroma van kruisbessen, meloenen vers geplukte appelen. Het sappige zuur van de Riesling en Sauvignon Blanc worden gedempt door de Chardonnay en maakt deze cuvée bijzonder licht en zoet. Puur plezier in het glas! Bij salades, fruit & asperges érg lekker.

€ 9,50

Zes flessen 10% korting

STUDIER MATURA

Robijnrood & innemend parfum

De Studier Matura heeft een frisse, robijnrode kleur met een innemend parfum van rode kers, framboos en bosbes. Loepzuiver van stijl. Aangenaam rond en pittig, met een frisse zuurgraad en zachte tannine. Veel paars en rood fruit in de smaak, toets van geroosterde noten en florale, kruidige toets in de finale. Uitstekend bij kaas en een heerlijke begeleiding van de maaltijd.

€ 9,00

Zes flessen 10% korting

STUDIER SECCO BLANC

Fruitige smaken

Met deze Secco Blanc scoort Studier punten als het om mousserende wijn gaat! Met drie gelijke delen Chardonnay, Sauvignon Blanc en Riesling is deze secco een wijn met een bijzondere compositie. De Riesling levert de structuur en het zuurtje, de Chardonnay de romigheid en de Sauvignon verrijkt deze wijn met een mysterieuze droogheid. Feestelijke bubbel bij de Paaslunch of het Paasdiner!

€ 9,00

Zes flessen 10% korting

STUDIER BLANCDENOIR

Fris en zeer fruitig

Deze BlancdeNoir wordt uit Cabernet Sauvignon en Merlotdruiven geperst. Deze wijn heeft in tegenstelling tot een rosé toch geen typische zalmkleur. Om een aan witte wijn gelijkende kleur uit rode druiven te bewerkstelligen, worden de druiven met de hand geselecteerd voor een eerste persing. En alleen het hoogwaardige product uit deze eerste persing wordt voor deze wijn verwerkt. Het resultaat: een wijn met een zeer fruitig en en fris aroma met een zeer laag zuurgehalte. De fruitaroma’s doen denken  aan rozenblaatjes, pruimen en frambozen. Smaakt perfect bij hier- en pastagerechten. Gekoeld gedronken een fantastische voorjaarswijn!

Maak kennis met wijnhuis Studier

en hun biologische wijnen

Bij wijze van  carrièreswitch traden Reinhard en Sibylle Studier sinds 1995 in de voetsporen hun ouders op hun landgoed in de stad Eller. Voortbouwend op de familie traditie slaan zij een brug naar het moderne wijnmaken.

Het wijnmaken is hier nauw verbonden met het weer, de druiven en de bodem. De twee nieuwkomers brachten frisheid, passie en en een nieuwe visie in het familiebedrijf. De wind koelt dit deel van het Haardtgebergte, een berglandschap met 2000 uren zon en een interessante bodem met rode en gele zandsteen, kalksteen, löss, klei en grind. De wijngaarden in deze geologisch waardevolle plek in de regio van het “koele klimaat” vormen de basis voor de kwaliteit van de Studier wijnen.

De Studiers streven ernaar om deze basiskwaliteit te behouden bij de verwerking, door veel tijd door te brengen  in de wijngaarden en hun ecologische benadering van het wijnmaken.