Wekelijks HOPBELMENU

3 gangen €26,50

STARTERS

  • BROODPLANK
    5,50
    Aioli – Hopbelboter
  • ANTIPASTO PLANK (2 personen)
    8,50
    brood- div soorten Italiaanse worst-olijven-dipsaus
  • CROSTINI PLANK (2 personen)
    10,00
    carpaccio-makreel-avocadocreme

SOEPEN

  • FRANSE UIENSOEP
    6,00
    crouton met kaas
  • Pomodori soep
    5,00
    kaasstengel
  • Soep van de dag
    5,00

NOG MEER VOOR

  • Gamba’s
    9,50
    knoflookolie – pepertjes – chilisaus
  • Rundercarpaccio
    9,75
    pijnboompitten – pesto – grana padano
  • POKE BOWL ZALM
    8,50
    avocado – zalm – sushirijst – sojabonen
  • Hopbel Tapas
    10,00
    Diverse voorgerechten- tapasplank – warm/koud
  • HERFST Salade
    8,50
    stoofpeer – geitenkaas – bospaddenstoelen
  • Vegetarische Quiche
    7,50
    spinazie – feta – pijnboompitten
  • Vitello Tonnato
    9,75
    tonijnmayonaise – kappertjes

ONZE WIJNTIPS

  • VANITA, Nero d’ avola
    4 | 21,50
    Rood, Italie, vol & zacht
  • STUDIER , Matura
    5,50 | 27,50
    Rood, Duitsland, kruidig & intens
  • BOLLA, Pinot Grigio
    6 | 30
    Wit, Italie , vol & stevig
  • BITACORA , Verdejo
    4 | 21
    Wit , Spanje , fruitig & intens
  • ROSAPASSO , Pinot Nero
    5 | 21,50
    Rose, Italie , elegant & soepel
  • BEPIN , de eto
    6 | 30
    Prosecco, italie, extra droog

Ook thuis genieten van die heerlijke wijn? Bezoek onze wijnwinkel!

HOOFDGERECHTEN

VLEES

  • SPARERIBS
    16,50
    zoet of pittig
  • SURF & TURF
    21,50
    rund – gamba
  • ENTRECOTE
    20,50
    chimichurri – hopbelboter
  • PARELHOEN
    17,50
    gevuld met pesto & pistach

.

  • CLUBBURGER
    15,50
    Kerrieui – bacon – kaas
  • HOPBEL PLATEAU
    20,00
    5 kleine hoofdgerechten
  • RIBROAST
    18,50
    tapenade – brie
  • WILDSTOOFPOTJE
    18,50
    wildzwijn – appel – gerookte eend

VIS

  • SNOEKBAARS
    18,50
    Groninger mosterd – peterseliesaus
  • KABELJAUWFILET
    17,50
    garnalen – dillesaus
  • SLIPTONGETJES
    19,50
    remouladesaus

VEGA

  • KAASFONDUE
    15,50
    Munster – groentespies – brood
  • Vega Lasagne
    15,50
    bospaddestoelen – aubergine – asperge
  • INDIASE CURRY
    16,50
    Groenten – noten – kokosmelk – rijst

SALADES

  • GEITENKAAS
    14,50
    walnoten – honing
  • CAESAR
    16,50
    kip – bacon – parmezaan – anjovis

Hoofdgerechten worden geserveerd met frites & salades

RUIMTE VOOR DESSERT

NAGERECHTEN

  • NY CHEESECAKE
    7,50
  • ETON MESS
    7,50
  • HANGOP BOSVRUCHTEN
    7,00
  • CHOCOSUNDAY
    6,50
    wit/bruin chocoladeijs – pecannoten – stroopwafelkruimels
  • IJSCOUPE HOPBEL
    6,50
    sorbetijs: peer – cassis – bloedsinaasappel

.

  • HOPBEL FINALE
    7,50
  • KAASPLANKJE
    9,50 |12,50
    zonder of met port of PX sherry
  • KINDERIJSJE
    4,50
  • DESSERTWIJN
    4,00

KID’S VOICE

VOOR

  • BROODJE KRUIDENBOTER
    € 3,50
  • TOMATENSOEP
    € 3,50

HOOFD

  • KAASSOUFFLÉ MET FRITES
    € 5,50
  • PIZZA MARGHERITA
    € 5,50
  • POFFERTJES
    € 5,50
  • FRIKANDEL - KROKET MET FRITES
    € 5,50
  • SPARERIBS MET FRITES
    € 5,50
  • WITVISJE MET FRITES
    € 5,50

TOE

  • KINDERIJSJE
    € 4,50