LET’S LUNCH!

BROODJES

  • Carpaccio
    9,00
    rucola | truffelmayonaise | oude kaas
  • Beenham
    8,50
    honing mosterd
  • GEZOND
    8,50
    ham | kaas | ei | salade
  • Tonijnsalade
    8,50
    rode ui | salade
  • Gorgonzola
    9,00
    kweepeer | salade

SOEPEN

  • Broccoli Soep
    7,00
    mosterd créme
  • soep v/h moment
    7,00
    vraag bediening

SPECIALS

  • Lunch PHB CLUb burger
    19,00
    tomaat | augurk | kaas
  • Vis van de dag
    WISSELENDE PRIJS
    frites – salade
  • lady steak
    21,50
    kruidenboter – frites – salade
  • Uitsmijter Hopbel
    9,00
    Ham en/of kaas
  • uitsmijter carpaccio
    9,50
    carpaccio | Parmezaan
  • Rundvlees Kroketten
    9,00
    brood | rauwkostsalade | mosterd
  • Groenten Kroketten
    9,00
    brood | rauwkostsalade

HEERLIJK LUNCHEN

  • HOPBEL LUNCH PLANK
    13,50
    kroket – broodje carpaccio – salade – soep

FLAMMKUCHEN

  • ZALM
    8,75
  • Asperge - feta
    8,75
  • Chorizo
    8,75
  • pulled chicken
    8,75

PANINI

  • ham - kaas
    5,50
  • tuna melt
    6,50
  • chorizo - kaas
    6,00
  • pulled chicken
    6,00

SALADES

  • surf & turf salade
    16,00
    biefstuk – gamba
  • Vegetarische Salade
    16,00
    gorgonzola – kweepeer

ONZE WIJNSELECTIE

  • Paul Mas
    sauvignon blanc
  • Paul Mas
    Le Blanc par
  • Paul Mas
    Le Rosé Par
  • Biscardo
    Rossapasso
  • Paul Mas
    Merlot
  • Sutil
    Carmemere

Ook thuis genieten van die heerlijke wijn? Bezoek onze wijnwinkel!

DE BRIGADE

Passie voor pure gerechten en alles voor de smaak

Nick Hagedoorn

SOUS CHEF

Rory Nieborg

SOUS CHEF

Michel Kremer

WIJN SPECIALIST

Jos Boonstra

PATISSERIE

Edwin Dijkstra

BEDRIJFSLEIDER

Bente Land

BEDIENING

Luuk Jonkers

CHEF AFWAS

Tom Blecourt

KEUKEN

Lot Kleiweg

ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER

Marijn Nieborg

KEUKEN

Hannah Weening

BEDIENING

Stijn Jacobs

BEDIENING