De Onderneming

Restaurant De Peizer Hopbel heeft een rijke historie. Het restaurant is in 1994 gestart in een monumentale boerderij uit 1770 in Peize en heeft sindsdien verschillende eigenaren gehad.

In 2014 werd het bedrijf aan de Peizer Hoofdstraat overgenomen door drie ervaren ondernemers: Ate van der Veen, Sandra Jansen-Boonstra & Frits Franke.

Restaurant de Peizer Hopbel geniet een goede naamsbekendheid en draait goed met het nieuwe succesvolle concept. Het diner-cafe is sfeervol ingericht en heeft een lage drempel voor de lokale gasten, die er graag vertoeven.

We ontmoeten u graag!

Over ons: Ate van der Veen, Sandra Jansen-Boonstra en Frits Franke

Vlnr. Sandra Jansen-Boonstra, Ate van der Veen & Frits Franke.

De ondernemers

Ate van der Veen (1968) – voormalig mede-eigenaar van de Vrijbuiter in Roden – en nu financieel interim manager. Daarnaast participeert hij in uiteenlopende organisaties. Ate is met vrouw en vier kinderen woonachtig in Peize en houdt zich binnen de Hopbel bezig met de administratie, contractbeheer & bankzaken.

Sandra Jansen-Boonstra (1978), werkt reeds 8 jaar parttime bij Café Boonstra in Peize & is – zeg maar – in de horeca geboren. Sandra heeft na de MHS in de horeca gewerkt bij restaurant-brasserie LUDEN te Utrecht. Daarnaast was zij bedrijfsleider van de Prenatal vestiging te Maarssenbroek. Sandra woont met man & twee kinderen in Groningen en combineert haar verantwoordelijkheden voor personeelszaken met diverse activiteiten op de werkvloer.

Frits Franke (1967) is al meer dan 30 jaar werkzaam in de horeca, waarvan de laatste 20 jaar als – leidinggevende – ondernemer. Frits is een bekende in de horeca; hij heeft tot januari 2016 onderdeel uit gemaakt van de Bennergroep, die een 12-tal horecagelegenheden in Nederland exploiteren. Waaronder Kaap Hoorn, Beachclub Lemmer & het Fellini concept. Frits woont met vrouw en 3 kinderen in Peize draagt zorg voor de inrichting, de aansturing van de keuken & bediening en is uiteraard vaak zelf op de werkvloer te vinden.