LET’S LUNCH!

BROODJES

  • gezond
    9,00
    ham | kaas | tomaat | ei | rode ui
  • Carpaccio
    9,50
    truffelmayo| oude kaas | rode ui
  • Tonijnsalade
    9,50
    rode ui | salade
  • Geitenkaas
    9,50
    veldsla | honing | biet

SOEPEN

  • Thaise curry soep
    7,00
    cashewnoten
  • soep v/h moment
    7,00
    vraag bediening

SPECIALS

  • PHB CLUb burger
    19,00
    Kaas | spek
  • visstoof livorno
    25,50
    mosselen | gamba | witvis
  • lady steak
    24,00
    Hopbelboter
  • Uitsmijter HAM /KAAS
    10,00
  • uitsmijter carpaccio
    11,50
    Parmezaanse kaas
  • kroketten brood
    9,50
    salade
  • Groenten Kroketten BROOD
    9,50
    salade

HEERLIJK LUNCHEN

  • HOPBEL LUNCH PLANK
    14,50
    kroket – broodje gezond – salade – soep

FLAMMKUCHEN

  • gerookte ZALM
    9,00
  • Asperge - feta
    9,00
  • Chorizo
    9,00
  • pulled chicken
    9,00

SALADES

  • Gerookte zalm salade
    15,00
    asperge – kappertjes -rode ui
  • Geitenkaas salade
    15,00
    biet – veldsla – honing – bramen – couscous

ONZE WIJNSELECTIE

  • Paul Mas
    sauvignon blanc
  • Paul Mas
    Le Blanc par
  • Paul Mas
    Le Rosé Par
  • Biscardo
    Rossapasso
  • Paul Mas
    Merlot
  • Sutil
    Carmemere

Ook thuis genieten van die heerlijke wijn? Bezoek onze wijnwinkel!

DE BRIGADE

Passie voor pure gerechten en alles voor de smaak

Nick Hagedoorn

SOUS CHEF

Rory Nieborg

SOUS CHEF

Michel Kremer

WIJN SPECIALIST

Jos Boonstra

PATISSERIE

Edwin Dijkstra

BEDRIJFSLEIDER

Bente Land

BEDIENING

Luuk Jonkers

CHEF AFWAS

Tom Blecourt

KEUKEN

Ilse Dijkstra

BEDIENING

Marijn Nieborg

KEUKEN

Hannah Weening

BEDIENING

Stijn Jacobs

BEDIENING